50 afslank kookboeken
- “Slank met Linda” van Linda de Mol (2018, Unieboek Spectrum)
- “Gezond slank met de Foodsisters” van Janneke Koeman en Amande Koeman (2015, Kosmos Uitgevers)
- “Killerbody dieet” van Fajah Lourens (2016, Kosmos Uitgevers)
- “Nooit meer diëten” van Sandra Bekkari (2016, Borgerhoff & Lamberigts)
- “Het 100% suikervrij basiskookboek” van Carola van Bemmelen (2014, Kosmos Uitgevers)
- “Het keto-dieet” van Martina Slajerova (2018, Lannoo)
- “Het Skinny Six-kookboek” van Chickslovefood (2015, Spectrum)
- “Project Gezond” van Natalia Rakhorst en Walter Rakhorst (2017, Project Gezond)
- “De vegarevolutie” van Lisa Steltenpool (2019, Nieuw Amsterdam)
- “Havermoutje” van Pascalle Bonnier en Mathijs Kok (2015, Nijgh & Van Ditmar)
- “Het 8-weken bloedsuikerdieet” van Michael Mosley en Clare Bailey (2017, A.W. Bruna Uitgevers)
- “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!” van Sonja Bakker (2005, De Zonnestraal)
- “De real meal revolutie” van Tim Noakes, Sally-Ann Creed en Jonno Proudfoot (2017, Lannoo)
- “Powerfood – Van Friesland naar New York” van Rens Kroes (2016, Spectrum)
- “The Green Kitchen” van David Frenkiel en Luise Vindahl (2013, Becht)
- “Het 17 dagen plan” van Dr. Mike Moreno (2012, Kosmos Uitgevers)
- “Voedselzandloper kookboek” van Kris Verburgh (2013, Lannoo)
- “In 28 dagen van gifbelt naar tempel” van Jacqueline van Lieshout (2013, Spectrum)
- “De nieuwe lichting” van Pascale Naessens (2020, Lannoo)
- “The Green Kitchen at Home” van David Frenkiel en Luise Vindahl (2017, Becht)
- “The Fast Diet” van Michael Mosley en Mimi Spencer (2013, A.W. Bruna Uitgevers)
- “Het Voedselzandloper Kookboek 2” van Pauline Weuring (2015, Lannoo)
- “Ons Eten” van René Redzepi (2017, Nijgh & Van Ditmar)
- “Skinny Taste – 2” van Gina Homolka (2019, Spectrum)
- “Eet jezelf mooi, slank & gelukkig” van Amber Albarda (2010, Unieboek Spectrum)
- “Powerfood – The Party Edition” van Rens Kroes (2017, Spectrum)
- “Koolhydraatarme en suikervrije recepten” van Oanh Ha Thi Ngoc (2014, Boekengilde B.V.)
- “Het Pioppi dieet” van Dr. Aseem Malhotra en Donal O’Neill (2017, Fontaine Uitgevers)
- “De gezonde Bourgondiër” van Jacinta Bokma (2016, Carrera)
- “Koolhydraatarme en vetrijke recepten” van Laura Verweij (2018, Deltas)
- “Grip op koolhydraten” van Yvonne Lemmers (2015, Uitgeverij Boekdelen)
- “Het ultieme low-carb kookboek” van Jonathan Benson (2019, Forte Uitgevers)
- “Lekker & makkelijk koolhydraatarm” van Anna-Karina van Denderen (2016, Snor Uitgeverij)
- “Keto in 5” van Jen Fisch (2020, Veltman Uitgevers)
- “Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen” van Oanh Ha Thi Ngoc (2018, Boekengilde B.V.)
- “Koolhydraatarme wereldgerechten” van Oanh Ha Thi Ngoc (2019, Boekengilde B.V.)
- “Het Koolhydraatarme 30 Dagen Programma” van Timo Breemen (2020, Boekenbent)
- “The New Nordic – Delicious and Authentic Scandinavian Cooking” van Simon Bajada (2015, Hardie Grant Books)
- “Het LCHF-kookboek” van Anna Hallén en Lina Björck (2019, Spectrum)
- “Soul Food” van Amber Alberda (2013, Unieboek Spectrum)
- “Healthy is Funky” van Peter De Clercq (2015, Lannoo)
- “Lekker en gezond koken met Niels Bosman” van Niels Bosman (2018, Edicola Publishing)
- “Low Carb High Fat” van Jane Faerber (2017, Lindhardt og Ringhof)
- “Koolhydraatarm genieten” van Johnny Cross (2017, Spectrum)
- “Nooit meer honger” van Marjolein Dubbers (2017, Het Spectrum)
- “Het koolhydraatarme dieet” van Johanna Kramer (2014, Forte Uitgevers)
- “Koolhydraatarme recepten” van Dana Carpender (2018, Veltman Uitgevers)
- “Het Low-FODMAP dieet kookboek” van Sue Shepherd en Peter Gibson (2018, Luitingh-Sijthoff)
- “Koolhydraatarme lunch recepten” van De Groene Vrouw (2018, Kliko Uitgeverij)
- “De snelle koolhydraatarme keuken” van Marye Groenewald (2018, Aerial Media Company)