Budget Vegan: Dit kookboek bevat meer dan honderd betaalbare recepten, variërend van doordeweekse maaltijden tot luxere weekendgerechten. Het richt zich op eenvoudige en complete hoofdmaaltijden die in één pan of bakblik kunnen worden bereid. Perfect voor iedereen die op zoek is naar smaakvolle en betaalbare plantaardige maaltijden.

kookboek

Last Minute Dinners: Dit boek is bedoeld voor mensen die graag voor een groepje vrienden of familie willen koken, maar zonder stress. Het biedt ideeën en recepten voor dinertjes waarbij je zelf ook zonder stress kunt genieten. Van een drankje en een hapje tot een spectaculair diner.

Het kookboek van Nederland: In dit boek presenteren culinair journalist Jonah Freud en boekhistoricus Garrelt Verhoeven hun persoonlijke canon van het Nederlandse kookboek. Ze kiezen de honderd meest invloedrijke kookboeken uit de Nederlandse geschiedenis en vertellen het verhaal achter deze kookboeken, met hun historische recepten en de ontwikkeling van culinaire tradities.

De slager: Dit boek is een pleidooi voor minder vlees en meer slagers, geschreven door Ronald Giphart en Jacques Hermus. Ze schetsen de geschiedenis, het heden en de toekomst van het slagersambacht en moedigen de lezers aan om te kiezen voor minder en beter vlees.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.