Programmeer je hersenen te slank – Manipuleer je onderbewustzijn voor je droomfiguur

Afslanken met NLP
Afslanken met NLP

Ledereen weet hoe moeilijk het kan zijn om gewicht te verliezen. Het vergt geheimzinnige overwinningen en zelfdiscipline om aan een dieet te beginnen en vooral om het draaiende te houden. Diëten hebben meestal het tegenovergestelde effect. Men streeft er met laatste kracht naar om later weer meer op de weegschaal te hebben dan voor het dieet. Maar wat als we onze hersenen zouden kunnen laten denken dat afvallen een briesje is en we zonder problemen gewicht zouden kunnen verliezen en vasthouden? Zou dat niet sensationeel zijn? Dit is waar NLP binnenkomt.

NLP is een methode om onze hersenen te herprogrammeren. NLP zal u helpen gewicht te verliezen. Deze methode herprogrammeert de hersenen, zodat succesvol gewichtsverlies en een droomfiguur binnen handbereik zijn. Met NLP bereik je het droombeeld dat je altijd al wilde hebben. Hierdoor wordt het gewenste gewicht gemakkelijk bereikt EN behouden!In dit boek ontdekt u enkele eenvoudige NLP technieken om uw houding nu te veranderen. Met neurolinguïstisch programmeren kunt u uw waarden en overtuigingen veranderen, zodat u snel en duurzaam veranderingen kunt doorvoeren op elk gebied van uw leven.

Koop hier Afslanken met NLP


AI taalmodel Chatgpt


Als AI taalmodel heb ik het boek “Afslanken met NLP: Programmeer je hersenen te slank – Manipuleer je onderbewustzijn voor je droomfiguur” niet persoonlijk gelezen, dus ik kan geen volledige recensie geven. Echter, op basis van de beschrijving van het boek, kan ik wel wat algemene informatie en feedback geven.

Het boek richt zich op het gebruik van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) om af te vallen door het onderbewustzijn te beïnvloeden. De auteurs beweren dat door middel van NLP technieken, lezers kunnen leren om hun eetgedrag te veranderen en hun gewichtsverlies doelen te bereiken.

Hoewel NLP technieken zeker waardevol kunnen zijn in het veranderen van gedrag en het bereiken van doelen, is het belangrijk om op te merken dat gewichtsverlies een complex en veelzijdig probleem is. Er is geen magische oplossing of quick-fix methode die voor iedereen werkt.

Als je overweegt om dit boek te lezen, is het belangrijk om te onthouden dat NLP slechts één hulpmiddel is in een bredere set van strategieën die nodig kunnen zijn om succesvol af te vallen. Het kan zeker de moeite waard zijn om te proberen, maar het is geen garantie voor succes.

Als je specifiek geïnteresseerd bent in NLP en hoe het kan worden gebruikt om af te vallen, dan kan dit boek een waardevolle bron van informatie zijn. Maar als je op zoek bent naar een alomvattende gids voor gewichtsverlies, dan is het belangrijk om te beseffen dat dit slechts een stukje van de puzzel is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is.

1 thought on “Afslanken met NLP

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.